Tvoj glas za moj oglas

Objavljeno 2010-05-31 ob 01:07
Kategorije: Lajf, TehnikalijeŠt. komentarjev: 1

Bistvo mojega drugega sporočila v Nikonovi nagradni igri je prav tako politično-socialno obarvano kot tisto z Arbitražnim sporazumom, ki sem si ga drznil uporabiti v tem predvolilnem času (o nameri sodelovanja v nagradni igri sem obvestil tudi vse vpletene na fotografiji). Tema mojega drugega oglasa sega v film Planet opic (Planet of the Apes), ki ima izvrstno sporočilnost, čeprav je bil posnet pred več kot štiridesetimi leti, bistvo ostaja še danes isto. Prave živali – opice, smo ljudje, ki za potrebe pumpanja lastnega ega, zapiramo le-te v kletke. No, pa saj to ni edina stvar v kateri “briljiramo”.

Ujet šimpanz sporoča, da so ljudje opice in ne on, ki si želi  svobode. Fotografija je posneta v maksimirskem zoološkem vrtu, v začetku  maja letos.
Ujet šimpanz sporoča, da so ljudje opice in ne on, ki si želi svobode. Fotografija je posneta v maksimirskem zoološkem vrtu, v začetku maja letos.
Glasuj za: Jaz sem iz planeta opic. Fotografija žalostnega šimpanza je bila posneta v maksimirskem živalskem vrtu v Zagrebu, maja letos.

Glasuješ lahko še za moj drugi izdelek JAZ SEM za arbitražni sporazum, kar pa ne pomeni, da se moraš s tem tudi strinjati 6. junija na referendumu.

Glasovanje za moj izdelek ne pomeni nujno, da se morate strinjati z  vsebino na njem!
Glasovanje za moj izdelek ne pomeni nujno, da se morate strinjati z vsebino na njem!

  • Share/Bookmark
 

«

Komentarji

1 komentar na “Tvoj glas za moj oglas”

  1. nevenka - 2011-08-10 - 20:03 nevenka

    Tu se pa že nekaj časa nič ne dogaja?

Povejte svoje mnenje
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !